’t Zeedeeltje - Zomerdorp het Zwin - Cottage

’t Zeedeeltje - Zomerdorp het Zwin - 1 ’t Zeedeeltje - Zomerdorp het Zwin (March 2023) - #2’t Zeedeeltje - Zomerdorp het Zwin (March 2023) - #3’t Zeedeeltje - Zomerdorp het Zwin (March 2023) - #4’t Zeedeeltje - Zomerdorp het Zwin (March 2023) - #5’t Zeedeeltje - Zomerdorp het Zwin (November 2023) - #6’t Zeedeeltje - Zomerdorp het Zwin (November 2023) - #7’t Zeedeeltje - Zomerdorp het Zwin (March 2023) - #8’t Zeedeeltje - Zomerdorp het Zwin (March 2023) - #9’t Zeedeeltje - Zomerdorp het Zwin (March 2023) - #10’t Zeedeeltje - Zomerdorp het Zwin (January 2024) - #11’t Zeedeeltje - Zomerdorp het Zwin (January 2024) - #12’t Zeedeeltje - Zomerdorp het Zwin (January 2024) - #13

Het vakantiehuis ’t Zeedeeltje is ingericht voor 6 personen en heeft 3 slaapkamers.

De woonkamer heeft open haard en kookhoek. Via een schuifpui heeft u toegang tot de ruime afgesloten tuin met terras achteraan en een overdekt en afgesloten terras vooraan. Ideaal om uw hond even alleen buiten te laten. Op de begane grond is de badkamer met douche, toilet en wastafel. Ook is er een aparte slaapkamer met stapelbed. Via de trap in de woonkamer komt u op de bovenverdieping waar u 2 slaapkamers vindt met elk 2 (naast elkaar gelegen) eenpersoonsbedden met een eenpersoonsdonsdeken en hoofdkussen.

Dit vakantiehuis is voorzien van draadloos internet waarvan u kosteloos gebruik kunt maken. Wel dient u zelf een laptop mee te brengen. Het is mogelijk om voor het huis te parkeren.

In het Zomerdorp Het Zwin, direct naast natuurreservaat ’t Zwin en op slechts enkele minuten van duin, strand en zee, huurt u onze comfortabele vakantiewoning ’t Zeedeeltje voor 6 personen, hond toegelaten. Het is rustig gelegen, ver van de bouwdrukte van Cadzand-Bad. Via een leuk schelpenpad langs Galloway koeien bereikt u rechtstreeks het strand en de zee. Van oktober tot mei mag uw hond heel de dag volledig vrij lopen op het strand, van mei tot oktober moet de hond aan de lijn tussen 10 en 18u.

For information and reservation

Suzanne Deelen
Joost de Moorstraat 2, Retranchement
mail. E-mail
web. Website