Lepelblad 42 - Chaumière

Lepelblad 42 - 1

Haus Strandliebe is met aandacht ingericht; industrieel-modern met warme, houten en rotan details. Lekker slapen moet hier geen probleem zijn: als je je raam openzet hoor je de zee rustgevend ruisen. Er is genoeg bergruimte voor je bagage door de open kasten met legplanken. Zit je strandoutfit goed? Dat kun je uitgebreid bekijken in de passpiegel. Bij de open haard kun je genieten van het knisperende vuurtje met een goed glas wijn of geurige kop thee. De schuifpui is even breed als de woonkamer. Dat betekent: Lekker veel licht!
Accommodatie
Als je door de voordeur stapt, zie je wat voor mooie, open ruimte de vakantiewoning biedt. Via het halletje kijk je de open keuken in met aansluitend de woonkamer. Aan het halletje grenzen ook de badkamer en de eerste slaapkamer, met tweepersoonsboxspring (160 x 200 cm). Op de bovenverdieping zijn de tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (90 x 200 cm) en derde slaapkamer met tweepersoonsbed (160 x 200 cm). Met het beste uitzicht, want vanaf de bovenverdieping kijk je uit over de duinen.
De badkamer is ingericht met een badkamermeubel met spiegel en wasbak, toilet en een doucheruimte met zowel regendouche als handdouche. De open keuken is ingericht met een 5-pits gasfornuis met wokbrander, combi-magnetron, oven, vaatwasser, en koelkast. Een broodrooster, waterkoker, Nespresso- en filterkoffiezetaparaat zijn ook beschikbaar. Aangrenzend is de eethoek, met ruime eettafel voor zes personen, met bankje en eettafelstoelen. Door de gedeeltelijke afscheiding van de woonkamer is er een gezellig hoekje gecreëerd, met een speels doorkijkje naar de aangrenzende woonkamer.
In de open woonkamer staat een ruime hoekbank bij de open haard. De fauteuil, flatscreen tv en muziekinstallatie maken de zithoek compleet. Loop vanaf hier door de schuifpui naar de tuin. Hier vind je een buitenterras met tafel en stoelen, een stukje gras en een groene heg die de tuin omheind. Via de open doorgang in de heg kom je van de tuin in de straat. Er horen twee parkeerplaatsen bij de woning.

Aan de voet van de duinen, dicht bij het strand, met verfijnd interieur.

boekenRéservez maintenant

Pour information et la réservation

, Nieuwvliet
web. Plus d'informations